
Розчин оцтової кислоти «Столовий» з ароматом яблука – це спосіб доповнити власні страви, надаючи їм смачного фруктового аромату. А м’ясо, замариноване в розчині оцтової кислоти «Столовий» з характерним ароматом яблука, набуває абсолютно нового, вишуканого смаку. Рекомендується використовувати оцет й під час пригощання рибними стравами, особливо в процесі приготування оселедця.
Cклад:
вода питна, кислота оцтова синтетична харчова, ароматизатор “Яблуко”, натуральний карамельний барвник
Об’єм (мл.) | 750 |
Лінійні розміри (мм) | 72х72х282 |
Кількість в упаковці (шт) | 9 |
Вага упаковки (кг) | 7,78 |
Термін придатності (міс.) | 12 |
Штрих-код | 4820015942449 |
Количество на європалеті | 648 |

Похожая продукция




