Запечена індичка – це зірка американського застілля на День подяки чи Різдво. Традиційно її подають з картопляним пюре, квасолею і обов’язково з журавлинним соусом. Історично склалося, що цю ягоду вирощують на території сучасної Північної Америки, але її шанувальників значно більше і вони на різних континентах.
Рекомендуємо спробувати журавлинний соус від ТМ «Руна» з вишуканим ягідним та пряним смаком. До його складу входять пюре журавлини та чорної смородини, брусничний сік. У поєднанні з ароматною корицею, чорним перцем та фенхелем соус підкреслить смак страв з індички та іншої птиці.
Склад: вода питна, цукор, пюре з журавлини (18 %), концентрований брусничний сік, оцет спиртовий, крохмаль кукурудзяний, сіль кухонна, регулятор кислотності – цитрат натрію, прянощі (перець чорний, перець духмяний, кориця, фенхель), пюре зі смородини.
Маса нетто (г) | 240 |
Країна походження | США |
Лінійні розміри (мм) | 62х62х165 |
Кількість в упаковці (шт) | 6 |
Вага упаковки (кг) | 2,65 |
Термін придатності (міс.) | 18 |
Штрих-код | 4820015949448 |
Кількість на європалеті | 1152 |