Соус «Солодкий чилі» найкраще смакуватиме до м’ясних страв, особливо до яловичини. Його особливістю є натуральний інгредієнт – перцеве сусло, яке виготовлене з перців гострих сортів, вирощених в Україні. У поєднанні з винним оцтом та сушеними овочами, він надасть соусу «Солодкий чилі» рубіновий колір та легкий п’янкий аромат.
Cклад: вода питна, цукор, сусло з гострого перцю , оцет винний, крохмаль кукурудзяний, сушені овочі (перець солодкий, часник), сіль кухонна, екстракт часнику, сорбінова кислота.
Маса нетто (кг) | 1,0 |
Упаковка | пластикове відро |
Кількість в упаковці (шт) | 4 |
Вага упаковки (кг) | 4,30 |
Термін придатності (міс.) | 6 |
Кількість на європіддоні (шт) | 120 |