';

HoReCa Гірчиця “Діжонська”

HoReCa Гірчиця “Діжонська”
Image module

Гірчиця «Діжонська» є найбільш популярною у світі приправою,  яка названа на честь французького міста Діжон, що було центром виробництва гірчиці у ранньому середньовіччі.  Для багатьох  вона  стала улюбленою приправою, та використовується для того, щоб додати особливої пікантності та аромату стравам із м’яса, риби, а також холодним закускам та салатам. Ця гірчиця виготовляється з перетертих зерен сарептської та білої гірчиці, з добавлянням натурального виноградного оцту, солі та спецій. Вона відрізняється насиченим пряним ароматом, солонуватим смаком та ніжною вершковою консистенцією.

Пакування продукту можливе у скляну банку твіст-офф та пластикове відро різної ваги, з  терміном придатності до 16 місяців, в залежності від виду пакування та умов зберігання.

Маса нетто (кг) 5,4
Упаковка пластикове відро
Кількість в упаковці (шт) 2
Вага упаковки (кг) 11,28
Термін придатності (міс.) 16
Кількість на європіддоні (шт) 56

СХОЖА ПРОДУКЦІЯ

admin