Ця приправа була візитівкою однойменного міста Франції – Діжон з другої половини 19 століття. Виробники ретельно підбирали зерна гірчиці, що вирощувалися поблизу славетного міста, додавали винний оцет чи сік незрілого винограду, додавали естрагон чи лаванду.
Гірчиця «Діжонська з естрагоном» – це унікальна композиція протертих зерен гірчиці, приправлених спиртовим оцтом, естрагоном, куркумою та корицею. Завдяки цьому її смак вміру гострий, має п’янкий та свіжий аромат естрагону.
Рекомендуємо її подавати до м’ясних та рибних страв, картоплі, холодцю та борщу, додавати до заправок для салатів, маринадів, бургерів, хот-догів, сендвічів. Намазуйте гірчицю на хліб та смакуйте в задоволення!
Склад: вода питна, зерно гірчиці (23,6%), оцет спиртовий, цукор, сіль кухонна, куркума мелена (0,23%), кориця, регулятор кислотності – лимонна кислота, олія соняшникова, стабілізатор – ксантанова камедь, екстракт естрагону (0,016%), екстракти прянощів.
Маса нетто (г) | 210 |
Лінійні розміри (мм) | 60х60х105 |
Кількість в упаковці (шт) | 6 |
Вага упаковки (кг) | 2,32 |
Термін придатності (міс.) | 12 |
Штрих-код | 4820267040146 |
Кількість на європалеті | 2160 |