';

Аджика “По-кавказьки”

Аджика “По-кавказьки”
Image module

Аджика «По-кавзказьки»  – це приправа, яку використовують в своїх стравах жителі гірських місцевостей. Гостра, пряна, вона відмінно відтіняє навіть найтонший смак приготовленої їжі. Її склад цілком і повністю натуральний: томатна паста, подрібнений часник, солодкий перець та прянощі – кріп, петрушка та коріандр, поєднання яких дарує неповторного пікантного смаку. Аджика «По-кавказьки» найкраще доповнює м’ясні страви, такі, як шашлик, запечені рульки, курячі ніжки та ніжні реберця молодого теляти.

Cклад:
томатна паста (58,8 %), вода питна, прянощі (кріп, петрушка, коріандр), сіль кухонна , цукор, сушені овочі (перець солодкий, часник), регулятор кислотності – оцтова кислота ,  екстракт гострого перцю.

Маса нетто (г) 212
Лінійні розміри (мм) 60х60х105
Кількість в упаковці (шт) 6
Вага упаковки (кг) 2,34
Термін придатності (міс.) 36
Штрих-код 4820015944016
Кількість на європалеті 2160

СХОЖА ПРОДУКЦІЯ

admin